2000 Szentendre, Sztaravodai út 54. Tel.: (06) 26/311-841 Email: matefotooptika@gmail.com

Gyakran ismételt kérdések

Kedves Látogatónk!
Naponta tapasztaljuk, hogy milyen sok kérdés merül fel egy jó szemüveg kiválasztása közben, a vizsgálatokkal kapcsolatban. Legjobb tudásunk szerint igyekszünk ezelet megválaszolni. Arra törekszünk, hogy egyetlen kérdés se maradjon megválaszolatlan. Az alábbiakban összegyűjtjük azokat a kérdéseket, melyek gyakran merülnek fel. Ezt az oldalt fokozatosan bűvítjük, alakítjuk.Válasz:

Mi a látásvizsgálat és a látásellenőrzés közötti különbség?

A látásellenőrzés, az amikor a meglévő korrekcióval (szemüveggel vagy kontaktlencsével) le ellenőrizzük a jelenlegi látóélességet, ilyenkor vizsgálat nem történik csak egy és kétszemes tábla olvasás. Ez a szolgáltatás ingyenes.A látásvizsgálat, amikor objektív és szubjektív méréseket végzünk. Objektív mérés, amikor computerrel (refraktóméterrel) mérünk a szemre.  Szubjektív vizsgálat alatt azt értjük, amikor próbakeretet feltéve monokulárisan (egyszemesen) és binokulárisan( kétszemsen) is a megfelelő korrekciót állapítjuk meg. Ennek a szolgáltatásnak díja lehet.

Válasz:

Lesz itt majd Gy.i.k.?

Igen.Úgy tervezzük, hogy azokat a kérdéseket, melyekkel munkánk során gyakorta találkozunk, weboldalunkon csoportosítva is megválaszoljuk.